home  
  contact  
  afbeeldingen  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
 
   
 
 
   HOREDIS:  
 
 

Ons voornaamste produkt is het Touch-Systeem Horedis, dat in eigen beheer ontwikkeld wordt.

Alle concurenten beweren dat ze het beste systeem hebben....wij dus niet.

We doen echter wel ons best om samen met onze klanten tot een goede oplossing te komen, en indien nodig worden aanpassingen uitgevoerd.

Dit programma draait op om het even welk windows-platform, en dus ook op alle beschikbare hardware. Bijgevolg is het niet hardware-afhankelijk, en kan het nog jaren probleemloos blijven werken, wat ook de ontwikkelingen van computers ook mogen zijn. Zolang een pc windows ondersteunt is het voldoende, en welk systeem doet dat niet?

Systemen gebaseerd op windows zijn meestal open systemen, waarop je om het even welke software kan laten werken, dus je bent niet met handen en voeten gebonden aan één bepaalde leverancier. Dit in tegenstelling tot de zogenaamde embedded-systemen : hier wordt de software speciaal op maat van één toestel geschreven, zodat je na een eventuele miskoop niet meer kan veranderen zonder het volledige systeem te moeten vernieuwen.... iets wat bij verkoop meestal wijselijk verzwegen wordt.

Het programma voorziet in de meeste wensen, zowel voor horeca als distributie.

Het is geen systeem vol toeters en bellen, maar alles is er op gericht om zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te zijn: Overzichtelijke menu's, eenvoudig te programmeren, eenvoudig te bedienen... Een handleiding is eigenlijk bijna overbodig.

In een minimum van tijd kan uw personeel ermee overweg, en zelf kan U héél eenvoudig het systeem onderhouden (artikelen bijprogrammeren, schermen aanpassen, tafel-layouts aanpassen...)

Maar toch zijn er vele mogelijkheden
Er is de mogelijkheid voor het aansluiten van :

  • weegschaal
  • barcodelezer
  • afstandsbediening (Waitermate, Orderman) en....
  • ons eigen produkt : AndroidKassa /PocketKassa
  • onbeperkt aantal printers voor bar, keuken, terras....
  • tafelbeheer, reservaties bijhouden, klantenrekeningen bijhouden, .......
En in tegenstelling tot veel andere paketten, is het een systeem all-in. Er wordt niet extra aangerekend voor opties allerhande, evenmin als voor opleiding en programmatie. Overigens is het systeem danig opgevat dat iedere klant zelf zijn artikelbestand op eenvoudige manier kan onderhouden. Hiervoor zijn ook geen externe verbindingen nodig (modem, internet) wat de veiligheid enkel maar ten goede kan komen.

Het systeem is reeds verkrijgbaar vanaf 2.385 € (touch-pc, blackbox,software, thermische printer, kassarollen...).

Tweedehands incl. blackbox vanaf 1480 € + btw

En om te vermijden dat U voor onverwachte kosten komt te staan geven we
2 Jaar VOLLEDIGE garantie (werkuren, wisselstukken....)

En mocht er onverwachts toch eens iets mislopen : we voorzien in een vriendelijke 24u-service, waarbij het weekend beschouwd wordt als een normale werkdag. Geen dagen wachten op een herstelling : steeds dezelfde dag, zelfs 's avonds!!

** alle vermelde prijzen, zijn prijzen exclusief btw» Klik hier voor enkele voorbeelden van schermen

 
 
     
  Brugge,